HÍREK 8.

A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset imámja felszólította az Európába menekült muszlimokat, hogy csináljanak sok-sok gyereket az „eljövendő kalifátus” nevében, hogy így hódítsák meg a kontinenst.

A sötét éj hamarosan véget ér, mi pedig eltapossuk Európát Allah akarata szerint” – jósolta az imám. „Németország nem egy könyörületes ország, melynek az a célja, hogy befogadja a szíriai, iraki és palesztin menekülteket, őket csak a munkaerő érdekli” – mondta a prédikátor. „Európa szíve gyűlölettel van átitatva a muszlimok iránt. Azt szeretnék, ha halottak lennénk” – mondta az imám. Majd figyelmeztette az európai államokat, hogy a muszlimok össze fognak gyűlni az „eljövendő kalifátus” nevében, s ha az európai országok nem fogadják be őket, akkor hadseregeikkel fognak visszatérni hozzájuk. 

Az imám szerint „Európa elavult és elöregedett, emberi megerősödésre van szűksége. Nincs erősebb, mint az az emberi erő, ami velünk muszlimokkal van.” Ezt követően felszólította társait, hogy szaporodjanak, hogy így foglalják el a kontinenst.”  

Igen. Ez legalább világos beszéd. Ez az imám –bármekkora baromállat is-, legalább nem köntörfalaz. Nem akarja becsomagolni a dolgot, nem akar polkorrektül fogalmazni, nem mismásol és nem hazudik.

Ez a muszlim geci elmondja a tutit.

Az eljövendő kalifátus nevében el akarja tiporni Európát.

S addig, ameddig erre majd képessé válnak, nem kell sokkal többet tenniük, mint idejönni, és szaporodni. És idejövés közben sírós pofát vágni a határon, meg a kölykeiket áthajigálni a kerítésen, hogy a kretén európaiak megsajnálják őket.

Aztán szülni, szülni, szülni.

Két szülés között meg párhuzamos társadalmakat kialakítani és fenntartani.

Az izraeli palesztinok is ezt mondták: „A palesztinok legnagyobb fegyvere, a palesztin nők méhe”.

Az albánok is megmondták és megcselekedték ugyanezt, együtt a párhuzamos társadalom felépítésével, és ez a szívós, kitartó munka elvezetett a szerbek trianonjához.

Ha valaki eddig nem tudta volna pontosan tehát: Erről van szó.

A mi válaszunk pedig csupán ennyi: Ha kell, fegyverrel is megvédjük a hazánkat tőletek.

Csak hogy mi se áruljunk zsákba macskát…

Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/21066/pics/14428524395542679_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?