Hírek 7.

A menekült gyerekek védelmére szólították fel Magyarországot

A menekült és migráns gyermekek védelmére és a méltó bánásmód biztosítására szólította fel Magyarországot az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF). 

"A szerdán látott jeleneteknek, amelyek során gyermekek erőszak, illetve zavargások középpontjába kerültek, nem szabad megismétlődniük" - írta a szervezet közleményében, utalva a Röszkénél szerdán történt eseményekre. 

Az UNICEF azt is közölte,  a gyermekeket nem szabad büntethetővé tenni azért, mert menekültek vagy migránsok, és nem szabad őket elszakítani a családjuktól. "Ezek a gyermekek már így is rendkívüli szenvedésen mentek keresztül útjuk során, ezért most méltósággal kell bánni velük, és biztosítani kell számukra a szükséges ellátást, védelmet és együttérzést" - fogalmazott a szervezet.” (Origo) 

Minden tiszteletem az UNICEFé, de valószínűleg egy másik műsort néznek, vagy megártott nekik a bébitápszer.

Mert, kedves UNICEF, a helyzet a következő:

Szerdán a migránsok hordája a saját gyerekeiket használta élő pajzsként.

Előbb átlógatták őket a kerítés magyar oldalára, a felsorakozott magyar rendőrök elé, majd két gyereket egyszerűen átdobtak a kerítésen a magyar oldalra.

Amúgy ugyanezt megcsinálják bárhol, ez ugyanis a harcmodoruk fontos eleme. Ha meg éppen nincsen harc, akkor előszeretettel erőszakolják meg a gyerekeiket és az asszonyaikat a menekülttáborokban, ahol a nők és a gyerekek már vécére sem mernek egyedül menni emiatt. (Lásd német sajtó!)

Úgyhogy ha kijózanodtak, akkor írjanak hamar egy ilyen közleményt a szeretve tisztelt migránsoknak, és ne bennünket baszogassanak teljesen feleslegesen és alaptalanul.

Próbálják ki egyszer, hogy nem hazudoznak és nem aljasok, pusztán politikai okokból kifolyólag. Majd meglátják, milyen jó érzés lesz!

Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/21013/pics/14426518303007508_800x600.png
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?