EGY ÍRÁS A MANDINERRŐL (VAGYIS NÉMETORSZÁGBÓL!)

A Mandiner hozza az alábbi írást, amely ma jelent meg a Junge Freiheit-ban. Megérdemli, hogy én is kitegyem. Olvassák csak minél több helyen. És a németül tudóknak ajánlom a cikk alatti kommenteket is. Mondom: NEM VAGYUNK EGYEDÜL!!!! 

Németország utolsó barátja

Henning Hoffgaard

2015. szeptember 8. 11:26

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. Az emberek bíznak Orbánban. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek.

„Orbán mélyen belehelyezi az ujjait a német menekültpolitika sebeibe, amely mára minden gátlását elvesztette. Mindenkit befogadunk. Minden menedékkérőt »szakmunkásként« és »új polgárként« üdvözlünk. Ezt az ő országa is megszenvedi. A magyar határokon naponta illegálisok ezrei gázol át. Míg Merkel és társai azzal próbálkoztak, hogy a határainkon lévő teljes szuverenitásvesztést pszeudo-humanitárius szólamokkal eltusolják, Magyarország cselekedett és kerítést épített a szerb határra. Brüsszel szája habzott a dühtől, Orbánt ez hidegen hagyta. Az ország, amely saját határait nem képes ellenőrizni, idővel semmit nem képes kontroll alatt tartani.

Görögország százával küldi a menekülteket

Jelenleg Magyarország az egyetlen ország, amely megpróbálja saját külső határait, melyek egyben az EU külső határai is, hatékonyan megvédeni. Ahogy azt az EU-s szerződések is megkívánják. Ez a férfi tartja magát a hatályos jogszabályokhoz, és még le is szidják emiatt. »Bizonyosan nem azokhoz tartozik Európában, akik közös megoldást igyekeznek találni, helyette sokkal inkább az erős embert játssza« — mondta róla Werner Faymann osztrák kancellár. Pár nappal később így nézett ki a Faymann-féle közös megoldás: minden Magyarországról érkező menedékkeresőt a legrövidebb úton Németországba szállítottak. Az, hogy Olaszország és Görögország szintén tízezreket enged át, már nem is téma.

(...)

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. A leszerepelt, korrupt baloldali ellenzék marginálissá vált. Az emberek bíznak Orbánban. A felmérésekben pártja, a Fidesz a legerősebb erő évek óta. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek. Egy kormányfő, akinek fontosabbak a választói, mint a különféle szerződések, amikkel úgysem foglalkozik senki. Elképzelhetetlen.”

Címkék: Publicisztika
http://badog.blogstar.hu/./pages/badog/contents/blog/20162/pics/14417064327555401_800x600.jpg
Publicisztika
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?